Het leven met jonge kinderen kan behoorlijk hectisch zijn. Van luierwissels tot speelafspraakjes. Het is een wonder als je de tijd vindt om jezelf aan te kleden. Laat staan dat je de laatste modetrends kunt bijhouden. In dit artikel gaan we het hebben over de leukste trends van dit moment. Met trends als comfortabele joggers en oversized truien zit er zeker wat voor je bij.

Comfortabele joggers

Laten we eerlijk zijn, comfort is key als je achter je kleintjes aan rent. De trends op het gebied van kleding van dit moment zijn dan ook helemaal geschikt voor moeders. Joggers zijn dé trend dit seizoen. Ze zijn niet alleen super comfortabel, maar zien er ook nog eens stylish uit. Combineer ze met een leuk T-shirt en een paar sneakers, en je bent klaar om de deur uit te gaan.

Oversized truien

Oversized truien zijn een redder in nood. Ze zijn heerlijk warm en je kunt ze gemakkelijk aan doen als je haast hebt. Perfect als je moet haasten om je kinderen naar school te brengen of een wandeling in het park. Draag ze met een skinny jeans of leggings voor een eenvoudige, maar trendy look.

Prints

Prints zijn weer helemaal in, en dit jaar draait het om eclectische mixen. Denk aan bloemen gecombineerd met strepen of abstracte patronen die samen een opvallend geheel vormen. Deze trend is perfect voor moeders die wat vrolijkheid en kleur in hun garderobe willen brengen. Combineer een geprinte blouse met een effen broek of rok om een statement te maken zonder dat het te druk wordt.

Praktische kleding

Praktische kleding is niet alleen handig, maar ook dit jaar weer helemaal trendy. Utility jassen, cargobroeken en jumpsuits met veel zakken zijn functioneel en stijlvol. Deze kledingstukken zijn perfect voor het dagelijkse leven met kinderen, omdat je altijd genoeg zakken hebt om belangrijke spullen zoals een speen of een knuffeltje mee te nemen.

Pasteltinten

Pastelkleuren zijn terug van weggeweest. Zachte tinten zoals lavendel, mintgroen en babyblauw domineren dit jaar de modewereld. Deze kleuren zijn makkelijk te combineren en geven je een frisse uitstraling. Probeer bijvoorbeeld eens een pastelblauwe trui met een lichte jeans voor een casual, maar toch trendy look.

Denim, denim en more denim

Denim op denim is weer helemaal terug in 2024. Combineer je favoriete spijkerjas met een spijkerbroek of een denim rok voor een stoere, maar stijlvolle outfit. Kies voor verschillende wassingen om het geheel interessant te houden. Een lichte spijkerblouse met een donkere jeans is bijvoorbeeld een geweldige combinatie.

Chunky sandalen

Chunky sandalen met dikke zolen zijn dit jaar een must-have. Ze bieden comfort en ondersteuning, wat belangrijk is als je de hele dag achter je kinderen aan moet rennen. Bovendien voegen ze een trendy touch toe aan elke outfit. Draag ze met een zomerse jurk of een casual jeans en je bent klaar om op pad te gaan.

Maxi-jurken

Maxi jurken zijn een echte must-have. Ze zijn luchtig en comfortabel, ideaal voor warme dagen in het park of een gezellige picknick. Kies voor een vrolijke print of een effen kleur die je eenvoudig kunt combineren met een spijkerjasje.

Gehaakte kledingstukken

Gehaakte kledingstukken zijn een grote trend in 2024 en weer helemaal in de mode. Van gehaakte tops tot jurken en accessoires, deze stijl voegt een boho-chique vibe toe aan je garderobe. Ze zijn luchtig en perfect voor de warmere maanden. Combineer een gehaakte top met een spijkerrok voor een trendy, zomerse look.

Blazers

Een blazer kan elke outfit gelijk een stoere maar stijlvolle look geven. Heb je een belangrijke afspraak of wil je gewoon wat extra flair aan je look toevoegen? Doe een blazer aan over je T-shirt en jeans combinatie. Kies voor een oversized model voor een trendy look of kies voor een getailleerde blazer voor bijvoorbeeld een zakelijke gelegenheid.

Sneakers

Sneakers zijn natuurlijk onmisbaar in je garderobe. Ze zijn praktisch, comfortabel en tegenwoordig in zoveel stijlen en kleuren verkrijgbaar dat je altijd een paar kunt vinden dat bij jouw stijl past. Of je nu kiest voor klassieke witte sneakers, opvallende kleurtjes of een trendy platformzool, met een goed paar sneakers kun je de dag wel aan.

Crossbody tassen

Als je met kleine kinderen op pad bent, heb je je handen vrij nodig. Crossbody tassen zijn ideaal omdat ze praktisch en stijlvol zijn. Kies een model dat groot genoeg is voor al je belangrijke dingen, maar niet te groot zodat je niet het gevoel hebt dat je een hele koffer meesjouwt. Een mooie leren crossbody tas past bij bijna elke outfit en zorgt ervoor dat je essentials altijd binnen handbereik zijn.